RİZE / PAZAR - VALİ ERDAL ATA ORTAOKULU

OKULUMUZDA BİLGİ YARIŞMALRI 8. SINIFLARDA BAŞLADI

RİZE KİTAP FUARINA KATILDIK

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi Karne Töreni  yapıldı. Tören İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa AKIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet BÜYÜK, Şube Müdürlerimiz Niyazi KOLOĞLU ve Zafer HAŞİMOĞLU' nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ara

Rize Valiliği himayelerinde yürütülmekte olan MEBİZ “Birleştiren ve Bizleştiren Eğitim Hareketi” kapsamında Rize Valisi Sayın İhsan Selim BAYDAŞ’ın talimatları doğrultusunda hazırlanan “Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yıl Panosu” İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.Pano okulumuza asılmış ilk dersimiz yapılmıştır.

Panonun hazırlanmasında emeği geçen başda Rize Valisi Sayın İhsan Selim BAYDAŞ 'a ve panonun hazırlanmasını üstlenen İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf TÜFEKÇİ'e teşekkür ederiz.